mevr K. mei 2016

Vorige week een heerlijke week gehad met een Bleu et Vert groep in Zorgvlied. Ons onderkomen was de Blauwe Bok. Voor mij het derde jaar en wat was het weer fijn! Wat maakt het dan zo fijn?? Natuurlijk het kunnen werken in een prachtig atelier! Maar dan even oversteken naar het huis, waar een supergezellige huiskamer met heerlijke stoelen en banken op je wacht! De slaapvertrekken, ruim met heerlijke bedden! Opgemaakt als je aankomt! Luxe alom! En dan heb ik het nog niet gehad over de prachtige omgeving en de ontzettende lieve gastvrouw en heer met hun twee lieve dochters! Zo kan ik wel door blijven gaan Hi hi! Zoek je iets voor een grote groep…..ik zeg ga naar de Blauwe Bok!

Groep D. april 2018

De combinatie van luxe hotelkamers in een vakantiehuis is super. Vanuit t huis zo de prachtige natuur in. Aanrader!

Groep R. augustus 2018

Buitengewoon vriendelijke ontvangst. Zeer komplete keukenuitrusting. Schone ruime en comfortabele kamers. Mooie groene omgeving en leuke dorpen.

Familie M.

Wat een mooie stek hebben jullie! Een lekker groot huis met een luxe woonkamer waar het goed toeven is voor 12 familieleden.

Kiwi’s in het Drentse land

Jawel, vanuit down-under kwamen wij speciaal naar dit prachtige stukje van ons vaderland, voor een heerlijk familieweekend in jullie Blauwe Bok.

Familie V.

PS: ook hebben wij een schaap gevangen en teruggebracht naar boerderij de Brok. Dat was spannend!

de Haagse Kwasten

Heel erg bedankt voor de geweldige week die jullie mogelijk hebben gemaakt met dit fijne huis, tuin en niet in ’t minst het prima uitgeruste atelier waar het ook ’s avonds fijn werken was!!

Bleu et Vert schildervakanties

Marieke en Taco zijn heel gastvrij. Ze zijn enthousiast, zorgvuldig en flexibel. Na twee jaar schildercursussen in de Blauwe Bok kunnen wij niet meer zonder!