Schilderen

Cursus
De schildercursus is zowel voor gevorderden als beginners. U leert stap voor stap, in uw eigen tempo, een schilderij te maken. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan de diverse schildertechnieken en worden tips gegeven hoe deze toe te passen in uw eigen schilderij. Kleuren, compositie, en perspectief komen volop aan de orde. We gaan het landschap in om buiten te schilderen: de schitterende omgeving staat garant voor voldoende inspiratie! In het atelier kan verder gewerkt worden aan een buitengemaakte opzet.

Docent
De cursus wordt gegeven door de ervaren en enthousiaste schilder Herman Dasselaar. Herman beheerst verschillende schildertechnieken. Hij werkt in olieverf en acryl maar ook in houtskool. Daarnaast maakt hij aquarellen en etsen. Herman helpt u graag op weg persoonlijk of samen met andere cursisten met praktische tips of aanwijzingen.

Prijzen
Deze midweek geniet u van volpension, inclusief koffie en thee, exclusief drankjes. De prijs voor de schildervakantie (cursus, verblijf en volpension) bedraagt € 490,--. Deze prijs is op basis van verblijf op indeling in een 2 of 4-persoons kamer. Wanneer u een kamer voor uzelf wilt reserveren, betaalt u € 80,-- toeslag op het arrangement. De prijzen zijn exclusief schildersmaterialen, zoals ezel, doeken, verf, kwasten, penselen etc.

Deze schildercursus is alleen op aanvraag en in overleg beschikbaar voor groepen vanaf 8 personen. Kom lekker een midweek samen schilderen in Drenthe!