Aquarel

Cursus aquarel
In de cursus aquarel wordt aandacht besteed aan de compositie en het maken van een goede schets, het kleurgebruik, het bewaren van het licht en natuurlijk het nat-in-nat aquarelleren. Er zullen opdrachten van verschillende thema’s gegeven worden. Elke cursist(e) wordt individueel begeleid. Aan het eind van de dag vindt een gezamenlijke werkbespreking plaats. In het atelier kan rustig verder gewerkt worden aan buitengemaakte schetsen.

Docente
De cursus wordt gegeven door de ervaren en professionele aquarelleerdocente Ellen ten Kroode. Zij heeft haar opleiding genoten aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten ‘s Gravenhage en de lerarenopleiding d’Witte Lelie in Amsterdam. Sinds 1990 doceert ze tekenen en aquarelleren.

Prijzen
Deze midweek geniet u van volpension, inclusief koffie en thee, exclusief drankjes. De prijs voor de schildervakantie (cursus, verblijf en volpension) bedraagt € 490,--. Deze prijs is op basis van verblijf op indeling in een 2 of 4-persoons kamer. Wanneer u een kamer voor uzelf wilt reserveren, betaalt u € 80,-- toeslag op het arrangement.
De prijzen zijn exclusief materialen. Papier, aquarelplakband en een aquarelpenseel kunnen tegen betaling bij de docente aangeschaft worden. Extra informatie over materialen is bij de docente te verkrijgen.

In de zomer van 2017 vindt deze cursus plaats van maandag 24 juli tot vrijdag 28 juli. Bent u geïnteresseerd, laat het ons weten of belt u gerust voor meer informatie.

Of klik op de volgende link voor onze flyer: flyer-midweek-aquarel-juli-2017